Продажба, монтаж и сервиз на климатична техника нова и втора употреба.

0887 877 177

 

Ремонт и зареждане на автоклиматици

20130522 160634"Д енд Д трейд" ЕООД е специализирана от 2008 година и в ремонт и поддръжка на автоклиматици. Автомобилната охлаждаща система е подложена на силни вибрации и е нормално периодично да бъде обслужвана и зареждана с фреон.Ежегодният технически преглед на Вашият автоклиматик е препотъчителен, защото чрез него освен ,че се подобрява работата и егективността на системата,може да се установяват и неутрализират бъдещи проблеми с охладителната система на автомобила Ви. Услугата  ДИАГНОСТИКА И ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ е препоръчителна за всеки един клиент уважаващ освен автомобила си и себе си, защото неисправност в нея биха го поставили в много неудобни ситуации по време на работни срещи или дълъг път. За удобство на клиентите си фирма "Д енд Д трейд" ЕООД предлага услуга:  Зареждане на автоклиматици на адрес на клиент, със висококачствени автоматизирани стендове  за сервиз и зареждане на авто климатици

!!!ВАЖНО!!!

По стечение на обстоятелствата, с фирма “Визио уъркс” се намираме на един и същи, адрес, но сме две напълно различни фирми! Изберете ОРИГИНАЛА, а не копието!
Д енд Д трейд ЕООД е специализирана фирма САМО за климатични системи и ремонт на автоклиматици! Нашите техници са с голям опит и тясно специализирани в ремонта на автоколиматици, не сме гумаджийница, бояджийна или друг тип сервиз, в който от вчера се правят автоклиматици! Вие избирате качеството, за което плащате, както и дали да подлагате автомобила си на експерименти за 10-15 лв. по-ниска цена, които в последствие може да ви струват скъпо. Изберете ОРИГИНАЛА, а не копието! Възползвайте се от нашия дългогодишен опит и специализиран сервиз само за зареждане и ремонт на АВТОКЛИМАТИЦИ.

Пожелаваме прохладен сезон, за което ще допринесем!

Цени за услуги

 
Arkema
френски фреон
pimgpsh fullsize distr 3
DuPont Suva
холандски фреон
fullsize distr 1
Диагностициране на  автоклиматик 10лв. 10лв.
Диагностициране + Дозареждане на  автоклиматик 25лв.
39лв.

*Диагностициране + Цялостно зареждане на  автоклиматик

45лв.
59лв.

*Включва: ПЪЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА ДИАГНОСТИКА ЗА ТЕЧОВЕ НА  ( с UV лампа, надуване на системата под високо налягане преди зареждане с фреон, вакуум тест и пропускотърсач) и проблеми по климатичната система, зареждане с масло, оцветител и фреон.

Проверяване за плътност с UV лампа и пропускотърсач
30лв.
 
Поставяне на оцветител 15лв. 
РЕТРОФИТ - Преправяне на автоклиматици , който са произведени преди 94г. с фреон R12, към работа с фреон R134a с включени части и работа от 220лв. до 340лв.
 
Профилактиране на автоклиматици (почистване на системата от миризми) 19,99лв. 
Посещение на адрес в София (допълнително към услугата) от 15лв. до 20лв. 

Ремонт на автоклиматици в София

В случай,че при посещение на Ваш адрес се установи ,че автомобилът трябва да посети нашият сервиз ,за да бъде извършен ремонт, който е невъзможно да стане на адреса на клиента.Цената за диагностика се приспада от цената на ремонта на място в сервиза на " Д енд Д трейд" ЕООД.

Мобилна услуга на адрес удобен за клиента, е подходяща освен за частни лица ,които нямат свободно време за посещение до сервиз, за фирми с голям авто парк; автокъщи, тир паркинги, площадки за промишлени машини ( фадроми, багери, камиони и други големи труднопроходими през града машини с повредени климатични системи ).

Цена на ремонтите за всяка кола са различни в зависимост от сложността. Определят се на място след като е установен проблемът (компресор,шайба,винтили,игли, смяна на тръби и т.н.).

Издаване на ГАРАНЦИОННА КАРТА за извършените ремонти и зареждане на автоклиматици от "Д енд Д трейд" ЕООД!

 

Контакти Сервиз

mphone 0887 887 007
   
mail office@ddtrade.bg
   
place гр.София, ул. "Градинарска "№ 3                       Линк навигация

Видео навигация
navigation   navigation   navigation
от И.Гешов   К.Величков   от Борис III
         
clock   Работно време:
 Понеделник: 08:00 - 19:00 ч.
 Вторник: 08:00 - 19:00 ч.
 Сряда: 08:00 - 19:00 ч.
 Четвъртък: 08:00 - 19:00 ч.
 Петък: 08:00 - 19:00 ч.
 Събота: 08:00 - 17:00 ч.
 Неделя: 09:00 - 14:00 ч.

 

 

Сервиз

Автоклиматици и климатици

Продажба, монтаж, ремонт и поддръжка на климатици и автоклиматици.

гр.София, ул. "Градинарска "№ 3
Линк навигация

0887 887 007

Top of Page