Продажба, монтаж и сервиз на климатична техника нова и втора употреба.

0887 877 177

 

"Д енд Д трейд" ЕООД

20141103 135125

През 2008 год. екипа ни от високо образовани, амбициозни и усмихнати млади хора, положи основите на проекта „ Д енд Д трейд”.

Основна насока на нашата дейсност е продажба, сервиз и поддръжка на климатици за дома и офиса, както и ремонт и зареждане на автоклиматици.
„Д енд Д трейд“ ЕООД е оторизирана фирма за изготвяне на оферти за КРЕДИТ ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ – REECL. Предлагаме и климатична техника на изплащане като партньор на UNICREDIT BANK. Гамата от висoкокачествени климатици на водещи производители е съобразена с потребностите дори и на най-взискателния клиент.

"Д енд Д трейд" ЕООД предлага дистрибуция и продажба на високоефективни рециклирани японски климатици от марките (DAIKIN; FUJITSU; MITSUBISHI; NATIONAL; TOSHIBA)  с 3 (три) години гаранция и безупречен външен вид. 
Екипът ни от доказани професионалисти е сертифициран от Българската браншова камара, което е гаранция за високото ниво на изпълнение на монтаж и гаранционен и следгаранционен сервиз, който предлагаме. "Д енд Д трейд" ЕООД гарантира на клиентите си професионално обслужване и консултация , коректност и индивидуален подход на конкурентни и достъпни цени.

Top of Page