КЛИМАТИЦИ

0877 177 877; 0887 877 177 < | >

АВТОКЛИМАТИЦИ

0887 887 007; 0884 884 004

 

Програма за замяна на стар климатик с нов

Фирма "Д енд Д трейд" ЕООД, ви предлага изпупуване на стария Ви климатик, при покупка на нов.

Разрешете проблема със стария си климатик , когато вече установите , че е за подмяна и имате нужда от нов.

Предлагаме безплатен демонтаж и изкупуване на стария климатик на всеки наш клиент. Фирма "Д енд Д трейд" ЕООД , Ви предлага отстъпка до 15% от цената на нов климатик, при връщане на стар. Отстъпката се определя след предварителен разговор по телефона последващ оглед на стария климатик на състоянието му (ако това се налага). В случай, че климатикът, който имате е не работещ, опишете подробно какви точно са проблемите му, след което допълнително ще се обсъди цената, за която евентуално може да бъде изкупен от нас.

Моля попълвайте абсолютно всяко поле във формата за кандидатстване, за да бъде максимално ясна информацията ,която е важна за нас. В полето, "допълнителна информация", опишете максимално подробно какви проблеми има климатика (ако има такива). След като ни изпратите запитванепо максимално бърз начин ние ще Ви отговорим. Ако нещо не Ви е ясно или имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас по телефона.

Top of Page

Сайтът използва бисквитки. С използването на сайта, вие се съгласявате да бъдат записвани бисквитки на вашето устройство.